Skip to main content

Arjen Pasma praktijk voor homeopathie

Met ingang van 1 januari 2020 is de praktijk beëindigd.

Ik heb 35 jaar gewerkt voor mensen die mij dat vroegen en het was dankbaar werk om te doen. Nu is het voorbij: het was genoeg. Zoek je een homeopaat, kijk op www.nvkh.nl Dat is de site van de beroepsvereniging en je kunt daar homeopaten bij je in de buurt vinden. Zoek je informatie over al of niet vaccineren, kijk dan op www.nvkp.nl Ook daar zijn homeopaten te vinden die je kunnen begeleiden en ook is er literatuur te vinden om je te informeren. Ik zal vanaf nu geen nieuwe patiënten meer aannemen. Wie met mij in het verleden reeds contact had, kan mij bereiken via het contactformulier of door mij een e-mail te sturen. Wil je toch contact met mij omdat je mij iets wil vragen of wil je mij een bijzondere situatie voorleggen, gebruik dan in eerste instantie het contactformulier en vertel me wat je graag wilt. Ik zal - als ik in de gelegenheid ben - reageren. in het verleden was ik 7 x 24 uur bereikbaar en reageerde snel op mails en telefonische berichten. Vanaf nu kan dat niet meer. Natuurlijk mag je een bericht sturen een helaas kan ik niet meer beloven dat ik snel zal reageren. Geregeld zijn er perioden dat ik de mail niet zal lezen. Wil je - ook als patiënt in mijn praktijk - verzekerd zijn van directe zorg, zoek dan een praktijkvoerende homeopaat bij je in de buurt. Ik wens je alle goeds.

Routebeschrijving naar het praktijkadres

De praktijk bevindt zich in het Friese dorp Scherpenzeel, grofweg 10 km. zuidwest van Wolvega op het adres:

De Kragge 47
8483 JV  Scherpenzeel.

Let op! Er bestaat ook een Scherpenzeel in de buurt van Amersfoort. Daar wonen wij niet. Gebruik voor een route-navigatie de postcode: 8483 JV 47. Het dorp 'Scherpenzeel' bij Amersfoort staat in de data base van de navigatie apparatuur, maar wil je op straatnaam naar de praktijk komen, kies dan eerst voor Weststellingwef. Dat is de gemeente waarin het Friese Scherpenzeel ligt. Nogmaals, gebruik de postcode voor de navigatie. Dan gaat het goed.

Openbaar Vervoer
Het is niet gemakkelijk om de praktijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het NS-station Wolvega vertrekt er wel een buurtbus in aansluiting op de trein, maar dat kost aardig wat tijd.

Met de auto

Wanneer u zich laat leiden door een navigatiesysteem, let dan op: meestal komt in Scherpenzeel de mededeling om meteen na de kerk rechtsaf te slaan. Dat is te vroeg. U komt dan bij de brandweer uit. Sla pas even verderop rechtsaf bij de PostNL-brievenbus.

Rijdt u zonder navigatie: Zoek altijd maar de weg van Wolvega naar Kuinre/Emmeloord.
Wie vanuit het oosten of het noorden van het land komt, doet er goed aan eerst naar Wolvega te rijden en daar de noordelijke rondweg te nemen.
Vervolgens volgt u de borden naar Emmeloord.
De weg van Wolvega naar Kuinre is de Pieter Stuyvesantweg.
Halverwege deze weg bevindt zich de afslag naar Scherpenzeel.
U rijdt Scherpenzeel in en na verloop van enige honderden meters passeert u de kerk van Scherpenzeel. 75 Meter na de kerk gaat u rechtsaf (bij de PostNL-brievenbus). Het straatje heet De Ribbe. Vervolgens neemt u de tweede straat aan de linkerkant (De Kragge) en u parkeert direct links op één van de parkeerplaatsen. Het rode huis aan de overkant (Zweeds home) is het adres waar wij wonen en praktijk houden.

Wie vanuit het centrum of het westen des lands de praktijk zoekt, rijdt via de A6 (door Flevoland) langs Emmeloord in de richting van Lemmer.
Bij afslag nr. 15 (Wolvega) verlaat u de A6 en bovenaan de afslag gaat u rechtsaf, de Muntweg op.
Vervolgens bij de T-kruising links af, richting Kuinre en Wolvega. Halverwege deze weg is een rotonde en daar gaat u gewoon rechtdoor, richting Kuinre.
Bij Kuinre (weer een rotonde!!) een beetje links aanhouden (niet het dorp in!!)  en de weg naar Wolvega volgen: dit is weer de Pieter Stuyvesantweg. Halverwege deze weg bevindt zich dan de afslag naar Scherpenzeel. Men vervolge de route zoals hiervoor is aangegeven.

Wie vanuit de richting Joure of Lemmer komt, doet er goed aan op de A6 de afslag bij Oosterzee te nemen en vervolgens bij de afslag rechtsaf naar Oosterzee/Echtenerbrug te rijden.
In Echternerbrug (op de T-kruising) staat een verwijzing naar Langelille en Munnekeburen. U rijdt naar Munnekeburen en vervolgt dan de weg naar Scherpenzeel. Bij de PostNL-brievenbus, 75 meter vóór de kerk gaat u linksaf. Dit straatje heet De Ribbe. Vervolgens neemt u de tweede straat aan de linkerkant (De Kragge) en u parkeert direct links op één van de parkeerplaatsen. Het rode huis aan de overkant (Zweeds home) is het adres waar wij wonen en praktijk houden.

  • Laatste update op .

© 2019 Arjen Pasma Praktijk voor Homeopathie

Gemaakt door Kuipers ICT

Login