Reacties van patiënten

Patiënt 1.

Even voor het weekend wil ik jullie laten weten dat het heel erg goed gaat met me. Per dag voel ik me fitter en voel ik de energie weer stromen. Heb niet echt schokkende reacties zoals de vorige keer, maar begin weer leuke dingen te ervaren en voel me blij van binnen, en dat is wat ik lang niet voelde. Voel me weer betrokken bij dingen die om me heen gebeuren, jeetje wat een fijn gevoel is dat. Lijkt wel of ik uit een winterslaap ontwaak.

Patiënt 2

Het duurt nog ongeveer 2 weken voordat ik je zou bellen over hoe het medicijn is bevallen. 5 dagen neem ik nu het medicijn en het effect is verbazend... Waar ik voorheen bij mijn baan in het restaurant vrijwel alles vergat wat van me gevraagd door de klanten en de baas, ben ik nu weer in staat om gewoon te functioneren en kan ik meerdere dingen tegelijk doen en toch onthouden! Ik voel me ook gewoon een stuk beter achterin mijn hoofd en dat vergeetachtige en zweverige gevoel is al gigantisch afgenomen vergeleken met eerst. De plekken op mijn handen en pols pakt het ook aan in een rustig en kalm tempo. :)

Al mijn hele leven loop ik bij artsen rond en bevelen ze me zalfjes of druppels aan maar het heeft nooit gewerkt... Dat 5 druppels per dag dit effect kunnen hebben op het lichaam lijkt bijna te mooi om waar te zijn na al die tijd.

Ik wil je gewoon alvast bedanken dat je geluisterd hebt naar wat ik zei en dat het hele verhaal is ingenomen.

Over 2 weken zal ik natuurlijk nog bellen om te laten horen hoe het dan gaat :)

In ieder geval al vele malen dank voor de hulp!

Contact

De Kragge 47
8483 JV Scherpenzeel (Fr.)

Tel. 0561 480 950

Zie 'Contactgegevens'