Skip to main content

Arjen Pasma praktijk voor homeopathie

Met ingang van 1 januari 2020 is de praktijk beëindigd.

Ik heb 35 jaar gewerkt voor mensen die mij dat vroegen en het was dankbaar werk om te doen. Nu is het voorbij: het was genoeg. Zoek je een homeopaat, kijk op www.nvkh.nl Dat is de site van de beroepsvereniging en je kunt daar homeopaten bij je in de buurt vinden. Zoek je informatie over al of niet vaccineren, kijk dan op www.nvkp.nl Ook daar zijn homeopaten te vinden die je kunnen begeleiden en ook is er literatuur te vinden om je te informeren. Ik zal vanaf nu geen nieuwe patiënten meer aannemen. Wie met mij in het verleden reeds contact had, kan mij bereiken via het contactformulier of door mij een e-mail te sturen. Wil je toch contact met mij omdat je mij iets wil vragen of wil je mij een bijzondere situatie voorleggen, gebruik dan in eerste instantie het contactformulier en vertel me wat je graag wilt. Ik zal - als ik in de gelegenheid ben - reageren. in het verleden was ik 7 x 24 uur bereikbaar en reageerde snel op mails en telefonische berichten. Vanaf nu kan dat niet meer. Natuurlijk mag je een bericht sturen een helaas kan ik niet meer beloven dat ik snel zal reageren. Geregeld zijn er perioden dat ik de mail niet zal lezen. Wil je - ook als patiënt in mijn praktijk - verzekerd zijn van directe zorg, zoek dan een praktijkvoerende homeopaat bij je in de buurt. Ik wens je alle goeds.

Oxytocine, Knuffelhormoon met Kartelrand

Recent (maart 2021) is verschenen mijn boek:

'Oxytocine, Knuffelhormoon met Kartelrand'.

Ik beschrijf daarin de mogelijke gevolgen van het gebruik van 'Oxytocine' tijdens de bevalling (o.a. ter bevordering van de weeën).

De toepassing van dit synthetische hormoon kan grote gevolgen hebben voor het slaapritme van (jonge) kinderen en moeders herkennen zichzelf niet meer in de maanden/jaren na de bevalling. Ook  kan dit synthetische hormoon grote gevolgen hebben voor de relatie met hun partner. Warm aanbevolen aan de partner ter lezing is hoofdstuk 12 uit het boek. In een brief aan de partners beschrijf ik, speciaal voor hen, wat er met hun geliefde en hun kind aan de hand is en hoe dat is ontstaan. De plaat op de cover geeft het probleem in één oogopslag te zien.

Het boek is bij elke boekhandel te bestellen en op internet is de cover van het boek te lezen: 'Oxytocine, het 'vroege-scheidingen-hormoon'.

In het boek wordt een mogelijke oplossing van de problemen duidelijk beschreven.

Hier het radio interview:

 

  • Laatste update op .

© 2019 Arjen Pasma Praktijk voor Homeopathie

Gemaakt door Kuipers ICT

Login