Arjen Pasma praktijk voor homeopathie

Robert Malone

Robert Malone in Vaccinvrij:

Mijn naam is Robert Malone, en ik spreek tot u als een ouder, grootouder, arts en wetenschapper. Gewoonlijk lees ik niet voor uit een voorbereide toespraak, maar dit is zo belangrijk dat ik er zeker van wilde zijn dat ik elk woord en elk wetenschappelijk feit juist heb.
Ik sta achter deze verklaring met een carrière gewijd aan onderzoek en ontwikkeling van vaccins. Ik ben gevaccineerd voor COVID en ik ben over het algemeen pro-vaccinatie.
Ik heb mijn hele carrière gewijd aan het ontwikkelen van veilige en effectieve manieren om besmettelijke ziekten te voorkomen en te behandelen.
Hierna zal ik de tekst van deze verklaring plaatsen, zodat u deze kunt delen met uw vrienden en familie.
Voordat u uw kind injecteert – een beslissing die onomkeerbaar is – wilde ik u op de hoogte brengen van de wetenschappelijke feiten over dit genetische vaccin, dat is gebaseerd op de mRNA vaccin-technologie die ik heb ontwikkeld:
Er zijn drie zaken die ouders moeten begrijpen:
Ten eerste wordt een viraal gen geïnjecteerd in de cellen van uw kind. Dit gen dwingt het lichaam van uw kind om giftige spike-eiwitten te maken. Deze proteïnen veroorzaken vaak permanente schade in kritieke organen van kinderen, waaronder:
• Hun hersenen en zenuwstelsel.
• Hun hart en bloedvaten, met inbegrip van bloedstolsels.
• Hun voortplantingssysteem.
• En dit vaccin kan fundamentele veranderingen in hun immuunsysteem veroorzaken.
Het meest verontrustende hiervan is dat als deze schade eenmaal is opgetreden, het onherstelbaar is:
• Je kunt de beschadigingen in hun hersenen niet repareren.
• Je kunt de littekens in het hartweefsel niet repareren.
• Je kunt een genetisch gereset immuunsysteem niet repareren.
• En dit vaccin kan schade toebrengen aan de voortplantingsorganen, wat gevolgen kan hebben voor toekomstige generaties van uw gezin.

Het tweede dat u moet weten is het feit dat deze nieuwe technologie nog niet voldoende is getest.
We hebben minstens 5 jaar testen/onderzoek nodig voordat we de risico’s echt kunnen begrijpen. Schadelijke effecten en risico’s van nieuwe geneesmiddelen komen vaak pas vele jaren later aan het licht. Vraag uzelf af of u wilt dat uw eigen kind deel uitmaakt van het meest radicale medische experiment in de geschiedenis van de mensheid.

Een laatste punt: de reden die ze u geven om uw kind te vaccineren is een leugen.
Uw kinderen vormen geen gevaar voor hun ouders of grootouders. Het is eigenlijk het tegenovergestelde. Hun immuniteit, na het krijgen van COVID, is van cruciaal belang om uw familie, zo niet de wereld, tegen deze ziekte te beschermen.

Samenvattend: Er is geen voordeel voor uw kinderen of uw gezin om uw kinderen te vaccineren tegen de kleine risico’s van het virus, gezien de bekende gezondheidsrisico’s van het vaccin waar u en uw kinderen als ouder misschien de rest van hun leven mee moeten leven.
Als we de voordelen af zouden wegen tegen de nadelen, komen die niet eens bij elkaar in de buurt.
Als ouder en grootouder adviseer ik u om u te verzetten en te vechten om uw kinderen te beschermen.

RW Malone, M.D.
Voorzitter, Internationale Alliantie van Artsen en Medische Wetenschappers

  • Laatste update op .

© 2019 Arjen Pasma Praktijk voor Homeopathie

Login