Boeken

BOEKENLIJST


Eigen materiaal:

  • Practice Makes Perfect, zoekopdrachten met antwoorden en toelichting voor het Repertorium o.a. Synthesis en andere repertoria volgens de Kent'se structuur. Prijs € 29,00. Het boek is verkrijgbaar bij Uitgeverij Lutra in Eindhoven.
  • 750 medicijnen in een notendop. Een bundel zeer korte beschrijvingen van vele medicijnen uit de M.M. Een trainingsboek voor iets gevorderde studenten. Prijs € 16,00.
  • Casuïstiek uit de praktijk. Samenstellen van een bundel wordt gedaan op verzoek van deelnemers aan een werkgroep. E.e.a. afhankelijk van de belangstelling en de leervraag van de groep.

De prijs van de werkboeken is exclusief verzend- en portokosten.

Vanwege mijn betrokkenheid bij de homeopathie in Malawi worden er geregeld boeken aan mij gedoneerd waarvan de opbrenst ten goede mag komen aan het werk in Afrika. Deze boeken worden verkocht vanuit Hahnemann's Boekenkast bij Anne-Corien Groenen, P. Ellingstraat 17, 1333 PS  Almere-Buiten. De volgende website geeft een kijkje in de boekenkast: www.hahnemannsboekenkast.nl Neem er eens een kijkje en schaf voor een zeer redelijke prijs interessante boeken aan.      

 

Contact

De Kragge 47
8483 JV Scherpenzeel (Fr.)

Tel. 0561 480 950

Zie 'Contactgegevens'